Mër, Shk 14, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat e infeksionit të traktit urinar

Infeksioni i traktit urinar, përfshinë infeksion të fshikëzës dhe uretrës.

Ekzistojnë dy llojë të infeksioneve urinare; cistit dhe uretriti.

Cistiti është infeksion i fshikëzës, kurse uretriti është infeksion i uretrës.

Nëse nuk trajtohen, infeksioni mund të shpërndahet dhe të shkaktojë infeksion të veshkave.

Por cilat janë simptomat e një infeksioni urinar?

Një prej simptomave më të shpeshta të traktit urinar, është urinimi i shpeshtë.

Simptoma tjetër është era e urinës dhe ngjyra më e errët

Dhimbje dhe ngërce në stomak/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë