Sht, Tet 23, 2021
Banner Top
Banner Top
Si zhvillohet procesi i prodhimit të barnave në “Trepharm”?

“Trepharm”, është prodhuesi i parë i banrave i ndërtuar sipas standardeve evropiane dhe ndërkombëtare të cilësisë në Kosovë.

Kjo fabrikë  është konceptuar që nga ditët e para që përveç se do të furnizoj gjithë rajonin me produkte shumë kualitative, te jetë edhe një nga institucionet e zhvillimit të shkencës dhe edukimit të vazhdueshëm të profesionistëve tanë. 

“Trepharm”, posedon edhe një laborator modern i cili përveç se shërben për nevojat e saj mund të përdoret për matje të ndryshme nga Ministria e Shëndetësisë dhe agjencitë shtetërore ose private që merren me farmaceutikën.

Ndiqeni një reportazh të zgjeruar ku detajisht shpjegohet procesi i prodhimit të banrave.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë