Mar, Maj 23, 2023
Banner Top
Banner Top
Shenjat që tregojnë që një person luan gjithmonë rolin e viktimës

Një person që luan viktimën zakonisht shpreh shumë emocione negative dhe mendon që problemet janë shkaktuar nga të tjerët.

Personat që luajnë viktimën mendojnë që veprimet e tyre janë ideale dhe të tjerët kanë faj për situatën që gjenden.

Më poshtë mund të lexoni disa shenja që tregojnë që një person luan gjithmonë viktimën:

  • Ndjejnë keqardhje për veten
  • Manipulojnë
  • Krijojnë barriera
  • Nuk ju besojnë njerëzve
  • E krahasojnë vetën me të tjerët
  • Janë të palumtur me veten
  • Nuk marrin përgjegjësi për veprimet që bëjnë/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë