Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Seksi pas lindjes – çfarë duhet të dini?

Shtatzënia dhe lindja ndryshon shumë trupin e gruas, gjithashtu një gjë që ndryshon është edhe jeta seksuale.

Seksi pas lindjes, mund të jetë më ndryshe. Studimet tregojnë që gratë përjetojnë probleme seksuale deri në tre muaj pas lindjes.

Problemet më të zakonta seksuale që një grua mund të përjetojë pas lindjes janë:

  • Mungesë e dëshirës seksuale
  • Gjakderdhje
  • Dhimbje/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë