Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Rregullat e arta për ushqyerje të shëndetshme

A doni të keni një ushqyerje të shëndetshme? Atëherë kushtoni vëmendje këtyre rregullave që kemi përpiluar për ju.

– Siguroni diversitetin e ushqimit. Në vend që të konsumoni ushqimet e njëjta mundohuni të

konsumoni ushqimet të ndryshme.

– Gatuani ushqimin tuaj me metoda tradicionale.

– Ushqehuni me dietë tw pasur me fibra dhe probiotik.

– Lexojeni etiketën e informacionit në dyqane, qëndroni larg ushqimeve që përmbajnë sheqer dhe

aditivë.

– Kini kujdes për ushqimin tuaj të përditshëm. Merrni proteina, karbohidrate dhe vitaminat të cilat janë

nevojat themelore të trupit.

Youtube

Arkiva

Kategoritë