Mër, Nën 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Recetë kreative dhe e shëndetshme

Gatuar nga: Këshilla dhe Reveta për Beba&Fëmijë

Petulla:

Miell spelte

Veze fshati,

Kos,

Vaj,

Pak krip himalaje

Në këto ditë të nxehta të gjithë kemi mungesë oreksi e veçanërisht fëmijët por për t’i mbajtur ata të shëndetshëm duhet t’ju gatuajmë dicka të lehtë dhe kreative që nuk do të mund t’i rezistojnë dot!

Youtube

Arkiva

Kategoritë