Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Radiologët e Kosovës në hap me radiologjinë evropiane

Sot Klinika e radiologjisë QKUK –SHSKUK ka filluar implementimin e programit të saj vetanak të edukimit të vazhdueshëm profesional mjekësor me ligjerata të akredituara nga OMK për tre muajt e ardhshëm. 

Si risi tjetër, për këtë program ku do të ligjerojnë ekspertët vendor janë kontaktuar edhe ekspertët kosovar e shqipëtar të punësuar në vendet evropiane me lutjen që gjatë vizitave të tyre në vendlindje, para kolegëve në radiologji prezantojnë ligjerata bashkëkohore profesionale.

Ligjerues i parë ishte Dr. Flamur Mushica me punë në Zvicër, të cilin e falemnderojmë për përkrahjen e idesë dhe për ligjeratën fantastike të prezantuar.

Youtube

Arkiva

Kategoritë