Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Pse ndodh rënia e flokëve tek fëmijët?

Rënia e flokëve është e rëndomtë tek të rriturit, por kur ndodh tek fëmijët nuk është normale.
Humbja e flokëve tek fëmijët mund të ndodhë për shkak të infeksionit baketerial apo edhe stresit.
Një prej shkaqeve kryesore të humbjes së flokëve tek fëmijët janë: alopecia areata – kjo gjendje bën që sistemi imunitar të lidhë gjëndrat e flokëve në të gjithë trupin.
Crregullimi i tiroidës – mund të jetë një prej arsyeve të tjera për rënien e flokëve.
Dëmi fizik – ju duhet të bëni kujdes kur ja lidhni flokët fëmijëve tuaj, pasi mund të ja dëmtoni flokët dhe dëmi mund të jetë i pariparueshëm./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë