Hën, Maj 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Pse keni qeska të zeza nën sy?

Njerëzit shpesh mund të mendojnë që qeskat e zeza nën sy, mund të jenë si shkak i mungesës së gjumit dhe lodhjes.

Ndonëse kjo gjë mund të jetë një arsye, ka edhe shkaqe të tjera pse disa persona mund të kenë qeska të zeza nën sy.

Qeskat nën sy mund të kenë ngjyrë të zezë, kafe të mbyllët apo edhe vjollce – varësisht nga ngjyra e lëkurës.

Këto qeska zakonisht nuk paraqesin ndonjë gjendje të rëndë shëndetësore, por njerëzit shqetësohen për to për shkak të arsyeve kozmetike.

Arsyet pse keni qeska të tilla nën sy janë:

Mungesa e gjumit

Alergjitë

Hiperpigmentimi, që ndodh kur trupi prodhon shumë melanin

Anemia

Plakja/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë