Enj, Shk 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse gjyshet lidhen aq shumë me mbesat dhe nipërit?

Sipas një studimi, fëmijët që rriten me gjyshe kanë më pak tendencë të kenë depresion në të ardhmen.

Gjyshet shfaqin shumë dashuri për nipërit dhe mbesat e tyre, e kjo gjë i bënë fëmijët të mbrojtur dhe shumë të dashur.

Janë disa arsye pse gjyshet shfaqin më shumë dashuri për mbesat dhe nipërit, madje më shumë se sa kanë shfaqur për fëmijët e tyre.

Gjyshet kanë prioritete të tjera

Të moshuarit, kanë prioritete të tjera dhe më shumë kohë të lirë – prandaj për ta koha më e mirë është kur e shpenzojnë me mbesat dhe nipërit.

Gjyshet nuk janë kritikuese si prindërit

Ndonjëherë prindërit dinë të jenë kritikues për veprimet e fëmijëve, por gjyshet nuk janë të tilla! Ato zakonisht i përkrahin të gjitha veprimet e më të vegjëlve të tyre./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë