Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Pse është mirë të distancoheni nga një familjarë toksik?

Padyshim familja është një prej gjërave më të rëndësishme në jetë. Lidhja mes antarëve të familjes duhet të jetë e fortë dhe duhet të ndërtohet me besim. Por ndonjëherë është në rregull të distancoheni nga disa familjarë që mund të jenë toksik!

Cilat janë shenjat që tregojnë që një familjarë i juaji është toksik?

Janë negativ

Nëse një anëtar i familjes tuaj është negativ dhe refuzon ndihmën tuaj, kjo është shenjë që ai është toksik. Nëse shpenzoni shumë kohë me një person që fokusohet në gjërat negative, ky negativitet ndikon tek vet ju.

Janë gjykues


Nëse personi në fjalë është tërë kohën gjykues për veprimet e juaja, ai është një person toksik që nuk i bën mirë jetës tuaj.

Nuk pranojnë që është faji i tyre dhe që kanë bërë gabim

Personat toksik kanë tendencë të besojnë që të gjtihë personat janë kundër tyre dhe luajnë rolin e viktimës.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë