Enj, Pri 22, 2021
Banner Top
Banner Top
Podujevë, arrestohet pacienti me COVID-19 nuk ishte vetizoluar

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Podujevë.

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, raportohet se personi ishte i infektuat me COVID-19 dhe nuk ishte vetizoluar.

I dyshuari me urdhër të prokurorit është urdhëruar të kthehet në vetizolim.

Arkiva

Kategoritë