Die, Gus 1, 2021
Banner Top
Banner Top
Pini diçka të nxehtë për tu freskuar

Kur temperaturat janë të larta, ne e kemi shumë nxehtë, mezi presim të pimë dicka të ftohtë për tu freskuar, por kjo është shumë gabim.

Sipas hulumtimeve, vetëm një pije e nxehtë mund të ndihmojë trupin tuaj të qëndrojë i ftohtë.

Arsyeja është që kur pini një pije të nxehtë, trupi juaj prodhon djersë për të ftohur temperaturën dhe në këtë mënyrë ju do të ndiheni më të freskët.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë