Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Përveç si pije, kafen mund ta përdorni edhe në këtë mënyrë!

Kafeja, përvec që konsumohet si pije mund të shfrytëzohet edhe për qëllime të tjera. Kafeja ka një veti magjibërëse, për lëkurë, flokë, kundër celulitit etj.

13 Things You Can Do With Coffee Besides Just Drink It


Bëni maskë me kafe – kjo pasi kafeja largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe parandalon rrudhat, kjo si shkak i antioksidantëve që përmban. Për këtë shkak, kafeja është njëra prej produkteve më të mira për lëkurën tuaj.

13 Things You Can Do With Coffee Besides Just Drink It

I jep aromë të mirë frigoriferit – kafjea është ‘luftuese’ e aromave të pakëndshme në frigoriver dhe nëse i vendosni disa kokërra kafe, do largohet era e keqe.

13 Things You Can Do With Coffee Besides Just Drink It

Ilac për celulitë – ju mund ta bëni tretmanin anti-celulitë shumë lehtë në shtëpi, vetëm me kafe dhe vaj të kokosit. Aplikoni në pjesën ku keni celulitë dhe bëni masazh për disa minuta.

13 Things You Can Do With Coffee Besides Just Drink It

Përmirëson flokët – kafeja parandalon rënien e flokëve dhe i stimulon ato që të rriten e të bëhen më të buta e të shndritshme. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë