Die, Tet 17, 2021
Banner Top
Banner Top
Përtypni çamçakëz që të mbusheni energji

Pasi keni kaluar disa orë në punë, ju filloni të ndieni lodhje, të ju humbë koncentrimi dhe nuk mund të përqendroheni.

Por a e dini që diçka e thjeshtë mund të ju rifreskojë?

Përtypni disa çamçakëz dhe kjo ju bënë të ndiheni më të zgjuar.

Hulumtuesit e Universitetit Coventry zbuluan se përtypja e çamçakëzëve me mente e zvogëlon ndjenjën e lodhjes.

Një tjetër studim mbi këtë temë zbuloi se çamçakëz mund të përmirësojë rezultatet e përgjithshme në teste dhe kujtesën për 35%, gjithashtu mund të lehtësojë stresin dhe të zvogëlojë nivelin e ankthit.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë