Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Përparësitë e pelenave Huggies

Prindërit duan atë që është më e mira për foshnjën e tyre!

Duan që të fle rehat, të ushqehet me rregull, të mos sëmuret dhe me patjetër një prej shqetësimeve është që fëmija i tyre të ndjehet rehat me pelenat.

Pelenat luajnë një rol të rëndësishëm në gjithë rehatinë e foshnjes tuaj, pasi nëse nuk ndjehet qetë me to ai apo ajo do të ketë irritime në lëkurë e madje edhe të qajë pandalur.

Huggies Newborn, janë idealet për foshnjën tuaj e kjo për shumë arsye:

Linjës së butë të jastëkëve që thithin lëngun brenda sekondave dhe krijon një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mirë

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës

E një alarm nëse jeni prind i ri dhe ndoshta nuk jeni ende me përvojën e duhur për të kuptuar lagështinë, atëherë pelenat Huggies kanë treguesi i lagështisë që ndryshon ngjyrën kur laget.

Youtube

Arkiva

Kategoritë