Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Përfitimet shëndetësore nga seksi

Të jesh aktiv seksualisht, do të thotë të kesh një shëndet fizik dhe emocional.

Seksi ndihmon që të krijoni një lidhje me personin tjetër, por përveç kësaj seksi ndikon që të keni shumë përfitime shëndetësore.

Kur përjetoni orgazmë, trupi lëshon endofrinë, që është hormoni që bllokon dhimbjen dhe ndikon që të ndjeheni më mirë.

Janë edhe disa përfitime të tjera, sa i përket kënaqësisë seksuale e ato janë: Gjumë i rehatshëm, vetëbesim, më pak stres dhe tension si dhe seksi ndikon edhe në jetëgjatësi./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë