Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Për çfarë shërben Galaxy Fit dhe ku mund ta blini më lirë?

Meqë të gjithë kanë telefona të mençur, ora e dorës  tani mbahet vetëm për estetikë dhe jo për nevojë për të ditur kohën e saktë.

Prandaj, kompanitë e mëdha kanë prodhuar orë që nuk tregojnë vetëm kohën, por që mund të përdoren për shumë shërbime të tjera.

Samsung Galaxy Fit,mat saktë stërvitjet që bëni, rrahjet e zemrës dhe cilësinë e gjumit. Gjithë çfarë duhet të bëni që të keni një analizë të detajuar të gjendjes trupore është të vendosni Galaxy Fit në dorë. Ju mund edhe të mos e largoni nga dora në asnjë moment, pasi është rezistent ndaj ujit.

Në Kosovën, është vetëm një vend i sigurt për ta blerë Galaxy Fit. Në Gama Electronics, deri në datën 31 tetor mund ta blini atë me 15% zbritje. Na 105 euro sa e ka çmimin real, ju mund ta bëni për vete këtë orë me 89 euro!

Image may contain: one or more people

Youtube

Arkiva

Kategoritë