Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Njihuni me bimën çudibërëse!

Vetitë e tij janë të shumta, ai madje nga studime të shumta shkencore që i janë bërë konsiderohet si ilaç në mjekësi.

Shafrani njihet si bimë mijëra vjeçare e kultivuar në Indi, e cila përveç si një erzë u përdorë edhe si një bimë mjaftë efektive me përfitime të shumta shëndetësore.

Përbërja shafranit nga kurikumi, ka bërë që shkencëtaret ta krahasojnë kurikumin me medikamente anti- inflamatore, por pa efekte anësore, sidomos për luftimin e inflamacionit kronik .

Shafrani i Indisë është vërtetuar që përmirëson funksionin e trurit, kujtesës, si dhe parandalon një numër të madh të çrregullimeve.

Ai gjithashtu ndihmon në shërimin e artritit, për të cilin kurikurumi është një kurë 100% natyrore anti-inflamatore.

Shafrani është gjithashtu shumë i mirë në përmirësimin e funksionimit të enëve të gjakut, duke penguar koagulimin e gjakut, si dhe duke përmirësuar presionin e gjakut.

Ai gjithashtu parandalon bakteret dhe parazitët në zorrë, parandalon plakjen si dhe shumë funksione të tjera të jashtëzakonshme.

Youtube

Arkiva

Kategoritë