Pre, Sht 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Njerëzit e varfër, kanë rrezik të preken nga sëmundjet e zemrës

Njerëzit që kanë probleme financiare, kanë tendencë të preken nga sëmundjet kardiovaskulare.

Një hulumtim i publikuar në Circulation of the American Heart Association, ka shpjeguar që individët që kanë më kanë të ardhura, janë më të rrezikuar të preken nga sëmundjet kardiovasklare, krahas atyre që janë më stabil financiarisht.

Ndonëse shumë faktor biologjik dhe psikologjik ndikojnë në sëmundje të zemrës, një prej faktorëve del të jetë edhe statusi socio-ekonomik./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë