Sht, Mar 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Një i vdekur dhe 18 raste të reja me COVID-19

Një i vdekur dhe 18 raste të reja me COVID-19 u regjistruan në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, nga gjithsej 140 të testuar.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës po ashtu njofton se gjatë kësaj periudhe kohore janë shëruar shtatë kosovarë nga virusi në fjalë, ndërsa 62 raste mbesin aktive.

Youtube

Arkiva

Kategoritë