Sht, Shk 4, 2023
Banner Top
Banner Top
Dr. Fitim Uka

Dr. Fitim Uka

Psikolog

Klinika Empatia, rr. Theodor Muzaka, Mati 1, Blloku C, Hyrja B, nr04. Prishtinë
Sipas paracaktimit të terminit
Psikoterapi, testime dhe vlerësime të inteligjencës.

Youtube

Arkiva

Kategoritë