Enj, Tet 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Donat Begzati

Dr. Donat Begzati

Stomatolog

Dental Plus Clinic, Rruga B, Prishtinë
Sipas paracaktimit të terminit.
Endodonci dhe restorative (shërim të dhëmbëve, trajtim të kanalit të rrënjes), Kirurgji orale dhe implantologji, Protetikë (veneers, kurora emax, estetikë)

Postime

Arkiva

Kategoritë