Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Dr. Mentor Shala

Dr. Mentor Shala

Pediatër

Spitali Rajonal Mitrovicë , Reparti i Pediatrisë Ordinanca pediatrike "Kinder" - Skenderaj
E Hënë - E Premte 15:00 - 20:00
• Vizita të kujdesit primar si pjesë e zhvillimit dhe rritjes së fëmiut • Vizita mjekësore para imunizimit të fëmiut sipas kalendarit të vaksinimit • Dhënia e mendimit konsultativ për ndërhyrje kirurgjike • Matja e vlerave të glikemisë në gjak • Aplikimi i barnave në formë të avujve/inhalim përmes inhalatorit, tek fëmijët që kanë probleme respiratore Për caktimin e termineve, ju lutemi na kontaktoni në numrin e telefonit ose përmes butonit “Book Now” në faqen tonë në Facebook. Pa termin, përparësi kanë vetëm rastet emergjente!

Postime

Youtube

Arkiva

Kategoritë