Die, Mar 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Dr. Anita Syla Lokaj

Dr. Anita Syla Lokaj

Oftalmologe

QKUK Klinika e Syve, Prishtinë Eye Hospital, Dragodan Prishtinë
E Hënë - E Premte 07:00-14:00 QKUK, E Hënë - E Premte 14:00-16:00, E Shtunë 08:00-13:00, Eye Hospital.
Trajton sëmundjet e ndryshme të syrit, operimin e kataraktes, pterygiumit, injektimet intravitreale, egzaminimet e fëmijëve të lindur para kohe për sëmundjen ROP. Dhe të gjitha egzaminimet e detajuara oftalmologjike.

Postime

Youtube

Arkiva

Kategoritë