Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Mësoni shprehitë që shkaktojnë dhimbje koke

Shpesh përballemi me dhimbje koke, lodhja, stresi, mbingarkesa e shumë faktorë tjerë ndikojnë që krahas ndonjë problemi shëndetësor të na shpien deri të këto dhembje.

Sipas statistikave deri në 70% të njerëzve përballjen me dhimbje koke.

E nëse edhe ju e keni këtë problem atëherë lexoni disa prej shkaqeve të fshehta të cilat na shkaktojnë atë:

Shprehitë që shkaktojnë dhimbje koke:

– Gjumi i parregullt.

– Situata që ju vënë nën stres.

– Ushqimi i parregullt.

– Pozicionet e uljes që bëjnë shtrëngimin e qafës dhe shpatullave tuaja.

– Dritat e forta dhe të ndritshme.

– Konsumimi i tepërt i alkoolit./Familja Jonë

Tags:

Lajme te ngjajshme

No Related Article

Youtube

Arkiva

Kategoritë