Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Mënyra natyrale për rritjen e dopaminës

Dopamina është neurotransmetuesi që ndikon në humorin, fokusimin dhe energjinë e njeriut. Shpeshherë dopamina quhet si ‘hormoni i lumturisë’.

Hulumtimet tregojnë që dopamina është një prej faktorëve kryesor për emocionet pozitive dhe motivimin.  Por si të mund ta rritni dopaminën në mënyrë natyrale?

Shmangni gjërat e ëmbla

Mos e përdorni telefonin shumë

Merrni rreze dielli

Bëni ushtrime fizike

Flini mirë

Konsumoni më shumë proteina

Fokusohuni në dicka që ju pëlqen

Meditoni/Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë