Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Mbi 13 mijë raste aktive me koronavirus në Kosovë

13 mijë e 666 persona janë ende të infektuar me koronavirus në Kosovë.

Numri i rasteve aktive ende vazhdon të rritet, pasi numri i të infektuar në Kosovë është ende shumë i lartë.

Gjatë ditës së sotme, 752 rezultuan pozitivë me COVID-19 dhe 14 persona vdiqën nga kjo sëmundje.

Arkiva

Kategoritë