Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Majlinda Kelmendi bëhet me shtatore në qytetin e Pejës

Kampiona Olimpike, Majlinda Kelmendi, është bërë me shtatore pikërisht në vendin e saj të lindjes në Pejë.

Në pyetjen që ja kanë bërë gazetarët nëse kjo shtatore do duhej të ishte në kryeqytet, Kelmendi është shprehur se “shtatorja e ka vendin pikërisht në qytetin ku është rritur”.

Gjithasht u Kelmendi është shprehur, se shpresoj që rritja e saj dhe shtatorja të jenë frymëzim për të rinjtë që t’i ndjekin ëndrrat.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë