Mër, Shk 14, 2024
Banner Top
Banner Top
Lavatriçe Samsung me çmim tejet të arsyeshëm

Lavatriçja është një prej paisjeve më të rëndësishme të shtëpisë.
Gama Electronics ju mund të gjeni lavatriçe me një çmim tejet të arsyeshëm.
Nga 579 euro ju mund të blini lavatriçen Samsung me vetëm 420 euro.
Kjo ofertë vlen deri më datën 31 gusht. Gama Electronics këtë vit feston 23 vjetorin e themelimit dhe dyqanet e Gama-s, mund t’i gjeni në Prishtinë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj e Gjilan. /Familja Jone

Image may contain: text

Youtube

Arkiva

Kategoritë