Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Ku duhet të shkoni nëse keni dhimbje shpine?

Ekzistojnë shumë rrethana që ndikojnë në sistemin muskolor të trupit të njeriut, e që kërkojnë kujdes klinik nga mjekët ose profesionist të tjerë të kujdesit shëndetësor.

Një prej dhimbjeve më të shpeshta muskulore është padyshim ajo e shpinës.

Pjesa e shpinës është e përbërë nga një strukturë komplekse e muskujve, ligamenteve, tendinave, diqeve dhe eshtrave të cilat veprojnë së bashku për të mbështetur trupin dhe për të mundësuar lëvizjen.

Për probleme të tilla juve ju duhet një spital me staf profesionist.

I tillë është Ortomedica Hosptial, me mjekun kryesor Dr.Evren Fehmi Atay – ortoped dhe traumatolog i specializuar./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë