Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Kryeminsitri kinez, zyrtarëve të Kinës: Mos i fshihni rastet me COVID-19

Kryeministri i Kinës, Li Keqiang, i ka paralajmëruar zyrtarët kinez që të mos i fshehin rastet e reja me koronavirus.

Li u ka kërkuar zyrtarëve lokal që të kërkojnë ‘të vërtetën nga faktet’ dhe të janë ‘të hapur dhe transparent’ sa i përket infromacioneve për epideminë.

“Nuk duhet të ketë fshehje ose raportim për numër të ulët”, raportohet tu ketë thënë Li zyrtarëve që po merren në luftë kundër COVID-19.

Youtube

Arkiva

Kategoritë