Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Kriteret që e bëjnë një pelenë të duhur për foshnjën tuaj!

Tejet e rëndësishme për prindër është të zgjedhni pelenat e duhura për të voglin tuaj.

Janë disa kritere që ju duhet t’i keni parasysh përpara se të zgjedhni pelenat e duhura për fëmijën tuaj, e ato janë:

Një prej kritereve më të rëndësishme është thatësia. është kruciale që ju të zgjedhni një pelenë që thithë lëngjet shpeshtë, në mënyrë që lëkura e bebit të mos irritohet.

Një pelenë e mirë duhet t’i lejojë lëkurës së foshnjës ‘të marr frymë’ – pra duhet të jetë e tillë që i mundëson ajrosje lëkurës së tij/saj.

Kriteri tjetër i rëndësishëm është që pelena duhet të jetë e tillë që përshtatet me format anatomike të fëmijës. Pelenat pra duhet të kenë formë të tillë elastike, që i lejojnë foshnjes të jetë i lirshëm gjatë ditës.

Pelena e duhur për të voglin tuaj është Huggies e kjo për shumë arsye:
Linjës së butë të jastëkëve që thithin lëngun brenda sekondave dhe krijon një barrierë të butë midis lëkurës dhe rrëmujës së foshnjës, duke ndihmuar në mbajtjen e lëkurës në gjendje të mirë

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës

E një alarm nëse jeni prind i ri dhe ndoshta nuk jeni ende me përvojën e duhur për të kuptuar lagështinë, atëherë pelenat Huggies kanë treguesi i lagështisë që ndryshon ngjyrën kur laget.

Youtube

Arkiva

Kategoritë