Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Kompania Dbotanical në spot exclusiv nxjerr “sekretet” e prodhimit të saj (VIDEO)


Kompania Dbotanical është kompania e cila prodhon kremëra me bimë të çertifikuara organike 100%, prodhim shqiptar.
Në profilin zyrtar të nutricionistes Diola Dosti, u lançua për herë të parë mënyra se si prodhohet kremi, duke filluar që nga mbledhja e bimëve me shumë dashuri në fshatin Shashkoc (zonë e çertifikuar organike 100% nga trupat çertifikues), e deri tek produkti final. Videon mund ta ndiqni ketu.
Kremi Dbotanical jo vetëm që është një linjë natyrale dhe pa kimikate për lëkurën, por me shitjen e tij, ndihmohen plot 50 familje shqipëtare të cilat merren me grumbullimin dhe kultivimin e bimëve medicinale, të cilat janë përbërësit bazikë të kremit.

Ky produkt që tashmë është kthyer në histori suksesi jo vetëm brenda vendit por po shënon një ecuri mbreslënëse dhe në tregun ndërkombëtar duke mbajtur me dinjitet markën Made in Kosovo në të gjithë botën. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë