Die, Mar 24, 2024
Banner Top
Banner Top
‘Kode’ për veshje

Trendet shkojnë e vijnë, por janë disa mënyra të veshjes që mbesin gjithmonë.
Janë disa ‘kode’ se si duhet të vishni një fustan, bluzë, këmishë, pantollona e që nuk duhet thyer asnjëherë. Kur këto kode thyhen, shpeshherë një person mund të duket edhe vulgar.

14 Dressing Hacks to Make You Look Chic But Not Vulgar


Tregoni pak lëkurë – të dukesh seksi dhe atraktive, nuk do të thotë të tregosh shumë pjesë të lëkurës. Në fakt, duhet që nëse një pjesë e trupit është e zhveshur, nuk duhet zhveshur edhe pjesa tjetër. Nëse keni vendosur të keni shpatulla të zbuluara, duhet mbuluar këmbët.

14 Dressing Hacks to Make You Look Chic But Not Vulgar


Përdorni aksesorët e duhur – pasi ato mund të ua rregullojnë ose prishin gjithë veshjen. Kur visheni thjeshtë duhet të vendosni që vetëm një palë aksesor të bien në sy, pra ose qanta, vathët apo zingjiri.

14 Dressing Hacks to Make You Look Chic But Not Vulgar


Zgjedhni taket në varësi nga gjatësia e pantallonave – nëse këtë gjë nuk e bëni, dukeni më e shkurtër se zakonisht. Përderisa zgjedhni pantollona të gjatë, duhet kujdesur që të zgjedhni taket e duhura në mënyrë që ato të mos prekin në tokë.

14 Dressing Hacks to Make You Look Chic But Not Vulgar


Veshu sipas formës së trupit – pasi nuk nevojitet patjetër të ndiqet moda, nëse ato veshje nuk iu përshtaten. E rëndësishme është që të gjeni veshje që iu përshtaten trupit dhe formave që ju keni.

14 Dressing Hacks to Make You Look Chic But Not Vulgar


Përdorni veshje me ngjyra të ndezura – ndonëse kjo gjë mund të duket e pamundur fillimisht. Ngjyrat e ndezura, iu bënë të dukeni më të hareshme dhe më të gëzuara. Ajo që duhet mbajtur në mend kur vishni rroba me ngjyra të ndezura është që t’i kombinoni ngjyrat si duhet.

Youtube

Arkiva

Kategoritë