Mër, Sht 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Ja si ta rigjeneroni shtyllën kurrizore në dy minuta

Ushtrimet e shtrirjes mund të jenë shumë të dobishme

Sa më shumë të plakemi, aq më e fortë dhe më e shpeshtë do të jetë dhimbja e shpinës. Sidomos nëse kemi një problem me shtyllën kurrizore të shtrembër ose qëndrim të gabuar.

Dhimbja e shpinës mund të kthehet në një problem të madh, veçanërisht pas disa orësh punë në kompjuter.

Më pas është koha për të bërë një pushim dhe për t’u përpjekur për të larguar dhimbjen.

Dy ushtrime të shkurtra, që zgjasin vetëm nga një minutë, do t’ju sjellin lehtësim të madh.

Në thelb, pozicioni fillestar është i njëjtë – gjunjëzohuni pak më larg nga shtrati, por aq afër sa të mbështetni bërrylat në shtrat.

Më pas uleni ngadalë shtyllën kurrizore dhe bashkoni krahët dhe afrojini pranë kokës.Reklama

Ushtrimi i dytë përfshin lëshimin e vitheve në thembra.

Youtube

Arkiva

Kategoritë