Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Intervistë: “Llojet e lindjeve”, Prof. Dr. Shefqet Lulaj

Lajmi që ju po bëheni prindër përveç që sjellë shumë emocion, gëzim, dashuri, gjithashtu përcillet edhe me stres.
A do të shkojë mirë, si do të duket, çfarë duhet të kem kujdes, çfarë të konsumojë e shumë pytje tjera sillen në kokë gjatë nëntë muajve të shtatzënisë.

E një tjetër pikpytje e madhe me plotë nën pyetje që ka një grua shtatzënë gjatë muajve të  barrës së saj është edhe momenti i lindjes së foshnjës.
Si do të jetë, a do të kem një lindje të lehtë, ku ta përcjelli komplet shtatzëninë, a të lindi me lindje natyrale apo cezariane.

Prof. Dr. Shefqet Lulaj, Gjinekolog në Spitalin Sirona përmes një interviste për portalin tonë na fletë në detaje për llojet e lindjeve.
Si një prej gjinekologëve të vjetër i cili me vite të tëra iu përkushtua shëndetit të grave dhe lindjeve të foshnjave ai edhe këtë herë na këshillon për llojet e lindjeve. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë