Die, Qer 4, 2023
Banner Top
Banner Top
India hyn në ‘mbyllje totale’

Kryeministri i Indisë, Narendara Modi, ka vendosur që të bëjë një mbyllje kombëtare në përpjekje për të ngadalësuar përhapjen e COVID-19.

Këto kufizime do të zbatohen për 21 ditë.

I gjithë vendi do të jetë në mbyllje totale. Për ta shpëtuar vendin, qytetarët, ty, familjen tënde… secila rrugë e secila lagje do të jetë e mbyllur”, ka thënë Modi.

Kryeministri në fund ka thënë që nëse India nuk mund të përballojë mirë këto 21 ditë, atëherë shteti do të kthehet 21 vjet prapa.

Përndryshe në Indi deri më tani janë 519 raste të konfirmuara dhe 10 vdekje./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë