Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
IKSHPK-ja thirrje qytetarëve: RESKPEKTONI MASAT, PAKUJDESIA KUSHTON ME JETË!

Pavarësisht shifrave të fundit në vendin tonë, ku numri i të shëruarve është më i lartë se i rasteve të reja, IKSHPK-ja u ka bërë thirrje qytetarëve që të vazhdojnë të respektojnë masat e vendosura nga qeveria.

Ja njoftimi i plotë:

QYTETARË TË NDERUAR!

JU LUTEMI TË RESPEKTONI MASAT E SHPALLURA TË PARANDALIMIT NGA INSTITUTI KOMBËTAR DHE MINISTRIA E SHËNDETËSISË!

JU LUTEMI PËR KUJDES! RUAJENI SHËNDETIN TUAJ!

PAKUJDESIA KUSHTON ME JETË!

AKOMA NUK KA KALUAR RREZIKU, ANDAJ:

QËNDRONI NË SHTËPI, KJO UA SHPËTON JETËN!

MBANI DISTANCË FIZIKE PËR SË PAKU 2 METRA!

NA NDIHMONI PAK QË TË JU NDIHMOJMË SHUMË!

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Youtube

Arkiva

Kategoritë