Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Gjithçka që ofron Spitali Sirona (VIDEO)

Spitali Sirona ju ofron mundësitë më të mira bashkëkohore për trajtimin e shumë problemeve shëndetësore.

Stafi profesional ofron shërbime:

Gjinekologjisë/obstetrikës, duke filluar që nga përcjellja e shtatëzanisë, lindja dhe kujdesi post operativ.

Kirurgjisë maksillofaciale ku përfshihen kirurgjia ortognatike, e qarjes së buzës dhe qiellzës, operimi i të gjitha tumoreve malinjë dhe beninjë në kokë/qafë etj.

Kirurgjisë së përgjithshme, përpunimi i plagës me dhe pa qepje, kirurgji të herniasë, obezitetit e shumë shërbime të tjera.

Për më shumë rreth shërbimeve të Spitalit Sirona, ndiçni reportazhin me detaje nga ky spital.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë