Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Gjeni mjekun tuaj

Portali “Familja Jonë” i fokusuar në shëndetësi dhe mirëqenie sociale, përveç që sjellë lajme nga burime të sigurta, intervista me mjekë vendorë, studime shkencore të punuara në vend dhe botë, gjithashtu iu sjellë edhe informata të sakta për “Mjekun Tuaj”

Në mesin e shtatë rubrikave dhe trembëdhjetë nën rubrikave,  në portal e keni edhe pjesën ku mund të gjeni kontaktin e mjekëve që kërkoni.
Rubrika “Mjeku Juaj” iu sjellë “Letërnjoftimin”  e mjekëve duke iu ofruar emrin, mbiemrin, titullin, numrin kontaktues, vendin e punës, orarin e shumë detaje tjera.

Çdo ditë e më shumë jemi duke shtuar listën e “letërnjoftimeve” të mjekëve tonë. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë