Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Gjalpi i kokosit, ideal për lëkurë

Gjalpi i kokosit është një produkt aq i shëndetshëm sa ndihmon për të qetësuar inflamacionin dhe hidratimin e lëkurës.

Gjalpi i kokosit si krem depilimi

Ky gjalp mund të përdërphet për ta hidratuar lëkurën përpara depilimit mebrisk. Për të parandaluar shenjat që mund të dalin nga brisku dhe për të pasur lëkurë më të butë, atëherë është mirë që të aplikoni gjalpin e kokosit paraprakisht.

Burim i antiksidantëve

Gjalpi i  kokosit, është i pasur me antioskidantë që ndihmojnë në luftimin e radikalëve të lira dhe ruajnë lëkurën.

Shëron buzët e çara

Për të pasur buzë sa ma natyrale, atëherë gjalpi i kokosit është ideal për t’i balsamosur ato!  Ky gjalp, ndihmon në rikthimin e butësisë në buzë dhe është mbrojtës ndaj të ftohtit dhe të nxehtit, që mund të shkaktojë të çara./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë