Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Fotosesion me  gratë që kanë lindur – trupat e tyre janë të bukur!

Lindja është një proces i paharrueshëm. Sado i vështirë që është për gruan procesi i lindjes, ai sërish mbetet në kujtesë. Kjo pasi dhimbjet e lindjes, janë ‘dhimbje të ëmbla’. 

Por trupi i gruas ndryshon shumë dhe shkak i shumë kontakteve me ‘trupa perfekt’ gratë fillojnë të humbasin vetëbesimin.

Një grua që ka lindur, për shkak të presionit social mundohet që t’i mbulojë shenjat që i ka në bark. Prandaj, për ta larguar idenë mbi ‘një trup të bukur’ dhe për t’i bërë gratë ta pranojnë veten siç janë, fotografja, Jade Beall, e ka bërë një set fotografish.

Ajo ka zgjedhur të fotografojë barkun e shumë grave që kanë lindur. /Familja Jone

A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines
A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines
A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines
A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion MagazinesA Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines


A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines
A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines

A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines
A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines

A Photographer Shows a Woman’s Body After Pregnancy, and It’s Not What We See in Fashion Magazines

Youtube

Arkiva

Kategoritë