Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Faculetat Huggies për lëkurë të butë!

Lëkura e butë e bebit, është edhe shumë e ndjeshme.

Lëkurës së foshnjes duhet t’i kushtohet një kujdes i veçantë.

Për këtë arsye duhet që t’i kushtoni vëmendje pelenave dhe faculetave. Pelenat dhe faculetat e duhura për foshnjen janë Huggies.

Formula e faculetave Huggies, është i thjeshtë: pa alkool, pa aromatizues dhe pa përmbajtje të kemikateve të dëmshme.

Faculetat Huggies janë të testuara dermatologjikisht dhe janë hipoalergjike. 

Përbërësi kryesor është uji I cili pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here, arsye kjo pse janë shumë të përshtatshme për bebin tuaj.

Faculetat e lagura Huggies  janë ideale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, ato ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend, në çdo kohë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë