Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Ëmbëlsirat vegane, të shijshme dhe të shëndetshme

Një festë është e pakompletuar, nëse nuk ka edhe një tortë. Por tortet tradicionale kanë si përbërës produktet e qumështit, që nuk konsumohen nga veganët.

Veganët nuk konsumojnë produkte dhe nënprodukte të kafshëve, që do të thotë mish e produkte të qumështit.

Por njëjtë sikur mishngrënësit, edhe veganët i adhurojnë ëmbëlsirat.

Një torte vegane nuk përmban vezë, qumësht e sheqer të bardhë por këto përbërës mund të zëvendësohen lehtë nga përbërësit e tjerë.

Në Kosovë, është Green and Protein, vendi ku përveç gjitha ushqimeve të tjera vegjetariane e vegane, ju mund të shijoni edhe një torte vegane.

Green and Protein është i pozionuar në zemër të Prishtinës dhe fokusi i tyre është tek ushqimet e shëndetshme. /Familja Jone

Tags: , , ,

Lajme te ngjajshme

No Related Article

Youtube

Arkiva

Kategoritë