Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Efektet pozitive të vezës në organizmin tonë

Veza është një ndër produktet më të konsumuara nga ne, sidomos në kohën e mëngjesit. Efektet që ajo ka në organizmat tanë janë të shumanshme dhe shumë pozitive.

Përvecqë që konsiderohet si një ushqim i mirë dietal, vezët na ndihmojnë ta mbajmë nën kontroll kolesterolin, ta ulim rrezikun e prekjes nga sëmundjet e zemrës dhe na përmirëson shikimin.

Një mëngjes i nisur me vezë në tryezë është shumë i nevojshëm për ta nisur ditën sic duhet. /familjajone

Arkiva

Kategoritë