Die, Mar 31, 2024
Banner Top
Banner Top
E diela me FamiljaJonë – Çfarë mund të ndiqni?

Këtë të diel, emisionin Familja Jonë ja kushtojmë Njësisë së Mjekimit Intenziv Qendror.

– Sa është kapaciteti i kësaj njësie kur një pacient referohet për Intensivë; cila është gama e shërbimeve që ofrohen si dhe shumë informacione të tjera do t’i mësojmë nga shefi i njësisë Dr Shaqir Uka, Anesteziolog.

– Rolin dhe përgjegjësitë e infermierëve në këtë njësi e mësojmë në pjesen e dytë të emisionit.

Kurse në pjesën e fundit, bashkë me psikologen klinike, Atifete Sylaj, do të flasim për përgatitjet emocionale dhe psikologjike të pacientëve para çdo intervenimi apo ndërhyrje kirurgjike.

Për këto dhe shumëçka tjetër, takohemi të dielen në ora 16:00 në Kanal10 me Saranda Bujupi Rama.

Youtube

Arkiva

Kategoritë