Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Dr. Fitim Gashi- Hematolog – Pse paraqiten hematomat, apo “maviosjet” siç njihen në popull? (VIDEO)

Pse ndodhin hematomat apo ‘maviosjet’ në trup?

Dr.Fitim Gashi, tregon arsyet pse ndodhin këto hematoma në trup.

Ku paraqiten më së shpeshti?

Çfarë sëmundje shkaktojnë ‘maviosjet’ në trup?

Çfarë është me rëndësi të dihet për këto hematoma?

Cila është lidhja mes hematomave që paraqiten në trup dhe sëmundjet malinje?

Ndiqni intervistën e plotë të Dr.Fitim Gashit, në linkun e mëposhtëm:

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë