Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Dr. Dafina Krasniqi ndihmon me pako ushqimore familjet në nevojë

Festa e Fitër Bajramit simbolizon humanitetin, e këtë e ka dëshmuar edhe doktoresha Dafina Krasniqi.

Ajo përmes një aksioni humanitar, ka gëzuar disa familje në nevojë me rastin e festës së Fitër Bajramit.

Krasniqi ka shpërndarë pako ushqimore për 20 familje nga Prishtina dhe Fushë Kosova.

“Afrimi i një feste sikur Bajrami , simbolizohet në mënyrë të veçantë me ofrimin e diçkaje, sado modeste , për ata që më pak kanë. Mjafton një buzëqeshje ta sho te kto familje i ndajta disa orë nga dita ime e ster ngarkuar dhe me pako ushqimore për të shkuar tek njerëzit në nevojë dhe për tu dhënë atyre disa çaste lumturie.

Ka disa emocione të cilat nuk përshkruhen me fjalë andaj “Askush nuk është varfëruar nga bamirësia. Çdo kontribut i joni se bashku bën të mundur ndryshimin e jetës së një njeriu”, ka shkruar dr .Dafina Krasniqi.

Krasniqi ka falënderuar Spitalin Amerikan, depon farmaceutike ‘Sante Farm’, barnatoren ‘Joni’ dhe Mango Express për mbështetjen./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë