Die, Shk 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Diola Dosti-Baftiu kandidate  për Global Women Awards!

Së fundmi Diola Dosti-Baftiu mund të jetë një nga fitueset dhe që do ta përfaqësojë Kosovën në finalen globale në 13 korrik për çmimin e gruas globale në Londër.

Për vite të tëra nutricionistja Diola Dosti-Baftiu në shumë televizione na ka dhënë shumë këshilla se si të ushqehemi shëndetshëm. Dhe duket së mundi që ka bërë ndër vite ka filluar t’i shpërblehet ndërkombëtarisht.

Së fundmi Diola Dosti-Baftiu mund të jetë një nga fitueset dhe që do ta përfaqësojë Kosovën në finalen globale në 13 korrik për çmimin e gruas globale në Londër.

Në këtë faqe ku është dhënë ky lajm, jepe edhe një përshkrim për Diolën.

Ja çka shkruan:

Diola është një eksperte e njohur e shëndetësisë në Kosovë. Ajo është një nga pak nutricionistet e regjistruar që ka punuar në mënyrë të vazhdueshme në pothuajse çdo aspekt të komunikimeve të ushqimit. Ka qenë dhe është e ftuar të rregullt në televizionet kombëtar. Për vite të tëra, ajo ka qenë një burim i lirë për mediat.

Është shfaqur në tv kombëtare në Shqipëri dhe Kosovë. Si një eksperte e pavarur e ushqimeve, ajo është dhe shkrimtare e shëndetësisë. Artikujt e Diolës dhe recetat janë botuar në gazeta dhe revista kombëtare.

Në këtë link mund të votoni për Diolën:

https://voting.globalwomansummit.com/kosovo/

Youtube

Arkiva

Kategoritë